Privat Politik

Forside » Privat Politik

ECigON.dk og personoplysninger (privacy policy – privat politik)

ECigON.dk indsamler information om alle besøg på hjemmesiden. Samtidig opfordrer vi flere steder brugerne til aktivt at afgive information. Indsamling af information på ECigON.dk sker under overholdelse af gældende lovgivning.

Herunder kan du læse, hvorfor vi indsamler information, og hvad vi bruger den til.

 

Hvilke oplysninger indsamler vi?

ECigON.dk indsamler oplysninger om brugerne og deres besøg på to måder:

– Ved brug af såkaldte cookies

– Ved at brugeren selv afgiver oplysninger

 

Hvorfor bruger vi cookies?

Hvert eneste besøg på ECigON.dk registreres ved hjælp af cookies. Hver gang du – eller mere præcist din computer – besøger ECigON.dk fortæller cookien os om dit besøg.

Cookien fortæller os blandt andet, hvor lang tid du besøger hjemmesiden, hvilke sektioner og hvor mange artikler der bliver læst, om din computer har besøgt os før, hvilken browser og styresystem du bruger, etc.

Informationen er anonym og opsamles sammen med informationerne fra alle de andre brugere, således at vi får en statistisk oversigt over brugen af ECigON.dk. Denne statistik opsamles af Google Analytics, men kan i visse tilfælde også blive indsamlet via andre online værktøjer.

Informationerne bruges først og fremmest som dokumentation overfor vore annoncører for at klarlægge værdien af deres annonceindrykninger. Samtidig sikrer cookies, at du ikke ser de samme annoncer igen og igen, ligesom at alle klik på annoncer registreres.

Derudover bruger vi statistikken i det redaktionelle arbejde med at videreudvikle ECigON.dk.

 

Hvad er en cookie?

Når du besøger ECigON.dk modtager din computer automatisk en eller flere cookies, som overføres fra ECigON.dk til din internetbrowser. Herefter registrerer ECigON.dk dit besøg og din anvendelse af hjemmesiden.

En cookie er en lille tekstfil. Den indeholder ingen personlige oplysninger, og informationerne vi modtager er derfor anonyme.

ECigON.dk anvender DoubleClick DART, til at styre annoncevisningen. Herudover benytter vi også systemet Google Analytics til at måle trafikken.

Det er cookies fra disse systemer, samt ECigON.dk’s egne cookies, som din computer modtager, når du besøger ECigON.dk.

De fleste internetbrowsere giver dig mulighed for at slette cookies, blokere for dem eller advare dig og bede om din accept, før der gemmes en cookie.

Alt efter hvilken browser du anvender, kan du i dens indstillinger og hjælpefunktioner få information om, hvordan du sætter din browser op til at behandle cookies.

 

Personlige oplysninger

Udover cookies kræver flere af ECigON.dk’s tjenester, at du udleverer personlige oplysninger.

Generelt beder vi kun om personlige oplysninger, når du f.eks. tilmelder dig vores nyhedsbreve, eller hvis du køber en vare på ECigON.dk.

Udover oplysninger om navn, adresse, by, etc., kan det være oplysninger om køn, alder, uddannelse, om du abonnerer på ECigON, etc.

Oplysninger afgivet ved bestilling af nyhedsbreve bruger vi til at målrette annoncer i nyhedsbrevet. Vi udleverer ikke den enkelte brugers oplysninger til annoncører, men bruger oplysningerne til at tegne en profil af nyhedsbrevslæserne overfor annoncørerne, samt til at yde en bedre service til abonnenterne af vore egne produkter.

 

Hvordan beskytter vi dine personoplysninger?

Ifølge ‘Persondataloven’ skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Derfor har kun et mindre og relevant udvalg af ECigON’s medarbejdere adgang til registrerede brugerdata på ECigON.dk.

ECigON.dk videregiver eller sælger under ingen omstændigheder dine personlige oplysninger til tredjepart.

Vi kan dog ikke garantere fuldkommen sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Andre kan uberettiget tiltvinge sig adgang til beskyttede data, når data sendes og opbevares elektronisk. Så selv om vi forsøger at beskytte oplysningerne bedst muligt, kan vi ikke garantere for sikkerheden af de afgivne oplysninger. Du sender derfor dine data på eget ansvar.

 

Utilsigtede annoncer (spyware-annoncer)

Et antal brugere på ECigON.dk oplever desværre at få præsenteret annoncer, såkaldte ’spyware-annoncer’, der sendes til den enkelte computerbruger, uden at den webside de optræder på f.eks. ECigON.dk – har indflydelse på det.

Spyware-annoncer vises uden ECigONs accept og er udenfor ECigON.dk’s kontrol. Spyware-annoncer er et generelt problem, som alle websider i øjeblikket står overfor.

Annoncerne vises typisk som pop-up annoncer, og der reklameres både for kendte mærker og underlødige produkter af enhver art.

Hvis man generes af sådanne annoncer skyldes det, at ens computer i al stilfærdighed har fået installeret et af de spywareprogrammer, man desværre uforvarende kan møde mange steder på nettet.

Spywareprogrammer fortæller programmets bagmænd om en computerbrugers adfærd på nettet, sender reklamer ud herefter, samt sinker driften af ens computer. Man kan ikke umiddelbart se, om man har fået et spywareprogram installeret på sin computer.

Hvis man vil beskytte sig mod spyware, kan man selv hente et anti-spyware-program, der fjerner dem. Programmet forhindrer dog ikke nye spywareprogrammer i at trænge ind på computeren, hvorfor man skal lade programmet rydde op med jævne mellemrum.

 

Din accept

Du accepterer ovenstående persondata politik, når du besøger ECigON.dk.

 

Kontakt ECigON

Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores behandling af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte ECigON’s webredaktion på email.

 

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.
Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til. Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

www.danskemedier.dk

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.
Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.
Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering. Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.
Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: support@pandacig.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Pandacig ApS
Vedbæk Stationsvej 21B
2950 Vebæk
Telefon: 71 99 21 79
Email: support@pandacig.dk

Luk