Rygestop Dag 5 – Altså i morgen…

november 06, 2012

 

Indrømmet. Jeg faldt i. Faktisk allerede på første dagen, og grunden til dette som jeg selv ser det, er følgende. Et – en svag karakter, der ikke var klar. To – i min første artikel, kunne man allerede fornemme, hvor det bar henad. Min artikel sluttede af med “nu begynder det – altså i morgen”. Det mener jeg – idag- fremviser en sikker usikkerhed.

Rygestop Dag 5 – Altså i morgen…

Jeg faldt i og fik ikke stoppet denne gang. Det har ikke været meget jeg har røget, men blot én enkel cigaret er nok til at det ikke er et rygestop.

Det er fortsat kun mig selv jeg kan holde til ansvar, og jeg kan gisne om nok så mange grunde til at det gik galt, så det vil jeg gøre.

Da jeg skrev den første artikel var min tanke at sætte en bestemt dato for mit rygestop. Det gør langt de fleste, og selv på rygestop kurser bliver man anbefalet denne metode. Hvorfor, er jeg endnu ikke bevidst om, men det kan vel have noget at gøre med, at man lige skal vende sin hjerne til at det er den skæringsdag der ligger for et bedre liv?

I stedet for at vælge en bestemt dato, valgte jeg dagen efter mit valg. Det gjorde jeg for at fremskynde processen – hvad jeg kan gøre i dag, skal ikke udskydes til i morgen – var min tankegang. Men det var jo præcis det jeg gjorde. Selvom jeg havde røget tidligere på dagen, så havde det været bedre om jeg havde valgt nu og her – i stedet for i morgen.

Min afslutning på artiklen gjorde jo netop opmærksom på, at jeg ikke var klar. Jeg kastede det straks frem til i morgen. Da i morgen blev i dag, havde jeg fortsat tre styks tjære-pinde på mig, og de blev så sandelig også røget. Jeg havde ikke smidt dem ud, for min tanke var at gøre den pakke færdig. tsk tsk…

Ny strategi

Nu vil jeg i stedet afprøve det som andre også får at vide. Vælg en dato. Jeg vil se om det kan give mig det psykiske tilløb der skal til for at opretholde en god attitude til forløbet. Jeg vil i den forbindelse også love mig selv, at skulle der være nogle cigaretter tilbage i pakken, så ryger de ud dagen før – inden jeg går i seng.

Så vidt jeg er klar over, går dette ud på at vælge en fast dato, som ikke ligger for langt ude i fremtiden, men som heller ikke er for nær nutiden. Jeg skal have en dato at fokusere på, som jeg kan gøre til min yndlingsdato. En dato, hvor jeg begynder et fantastisk nyt liv – helt uden håndjern fra adskillige pakker til 36,50 stykket.

Jeg vælger den 1. december 2012.

 

Der er ca. tre uger at gå på. Jeg vil faktisk forsøge at skære ned i den tid, for at gøre det nemmere for mig selv.

Konklussion på første forsøg

Ja, det kan jo dårligt kaldes et forsøg, men det er under alle omstændigheder godt for denne artikelserie, hvis det skal være godt for noget. Min svage karakter og det at jeg straks falder i, er nemlig ikke et sjældent syn i denne branche af folk der arbejder med dem selv – desværre, kan man fristes til at sige. Man siger jo at almindelige cigaretter er langt sværre at komme ud af end andre hårde stoffer – Jeg har hørt det er fordi at cigaretter berører flere centre i hjernen end andre stoffer gør.

Uanset om det er er rigtigt eller ej, så fortsætter jeg kampen og denne gang med en bestemt dato for øjet. Jeg vil forsøge at indramme denne dato for mit mentale billede. Jeg vil forestille mig en tobaks-fri tilværrelse efter denne tid. Jeg vil se for mig, hvor dejligt det er at stå op om morgenen uden en forfærdelig smag i munden og uden at svine mine lunger til. Jeg vil se et friskt, sundere liv med en trang og en afhængighed til et mere motionsfyldt liv.

Følg med efter den første december – og sæt din egen dato for stoppet sammen med mig, hvis du ønsker det samme. Vi kan stadig nå det før 2013.

Relaterede Artikler

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.
Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til. Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

www.danskemedier.dk

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.
Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.
Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering. Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.
Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: support@pandacig.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Pandacig ApS
Vedbæk Stationsvej 21B
2950 Vebæk
Telefon: 71 99 21 79
Email: support@pandacig.dk

Luk