Skandi E-Cig Mini [2-62000] – den fra Netto

maj 06, 2011

 

eCigON fik mange besøg i går. De fleste var interesserede i at læse om Skandi’s E-cigarette. Grunden hertil er naturligvis, at vi har en anmeldelse af en tidligere E-Cig fra Skandi og så fordi Netto netop havde tilbud på en ny E-cig fra Skandi i går. Her bringer vi en ny Skandi e-cig

Vi var naturligivs også i Netto og erhvervede os et par Skandi E-cig cigaretter til den nette sum af 99 kroner. Efter testen af den tidligere og langt dyrere udgave havde undertegnede dog ikke de bedste forventninger til denne E-cig.

Men når alt kommer til alt, så synes jeg faktisk at E-Cig mini, som er navnet på den nye E-Cig fra Skandi, er langt bedre end den tidligere testet udgave. Vi taler fortsat om en E-Cig i naturtro størrelse og med de rigtige farver. E-Cig mini blev officielt lanceret fra Skandi i februar måned og det lader til, at der er tale om en “køb billigt – starterkit” udgave og det må man sige det også er. Hundrede kroner for en E-cig er ikke meget. Særligt ikke når man beregner at de ti medfølgende “Tobak” refiller svarer til 2500 – 3000 sug. Det er i sandhed et fint lille starterkit. I pakken medfølger følgende:

  • 1 stk. forstøver
  • 1 stk. batteri
  • 1 stk. USB-oplader
  • 10 stk. refiller med op til 300 sug

Skandi E-cig mini lerveres med en USB-oplader, så det kræver at man har adgang til en computer, men det har formenligt de fleste i dag. Man må tage hatten af for Skandi i disse miljø-krise tider for ikke at konstruere unødvendige opladere med lange ledninger m.m. Her medfølger absolut kun hvad der er nødvendigt. USB-opladeren er ganske lille og fylder heller ikke meget når den er plugget ind i en computer. Det gør, at den formentligt kan sidde i alle computere så længe der er en ti cm fri plads ud fra USB-porten.

Refillerne i den pakke vi fik fingre i har smagen af “Tobak”. Der findes også en E-cig mini med smagen af Mint som har produktions-nummeret 2-63000. Smagen er lettere sød og kan minde en smile om vandpibe. Hvis man forventer at få et ordenligt krads i halsen, når man indhallere, så bliver man nemt skuffet. Dette er ikke muligt uanset hvor hårdt eller mildt du suger. Tilgengæld giver denne E-cig en langt bedre røg end den tidligere model fra Skandi som vi har kigget på. Denne model giver en tilfredsstillende mængde røg, men desværre uden kradset i halsen og tobakssmagen er heller ikke helt i top. Hvis det er muligt at finde nogle refiller med nikotin (OBS: Skandi’s e-cigaretter er uden nikotin), så ville det måske være muligt at få et bedre krads i halsen samt en mere ægte følelse af at ryge.

Kort sagt, hvis du forventer at denne E-cig er præcis som at ryge rigtige smøger, så går du galt i byen. Søger du derimod blot en Elektronisk Cigaret, der kan give god røg (hverken for lidt eller for meget), som du måske kan finde bedre refiller til andet steds, så er denne E-Cig mini fra Skandi ikke et dårligt køb til prisen. Hvis du er heldig har Netto måske stadig et par stykker tilbage.

Læs også anmeldelsen af: Skandi E-Cig The Star [2-61000]

Relaterede Artikler

Hvad er en eCigaret?
Tilbehør til eCigaretter
eCig eller AnalogCig?

32 Kommentarer. Skriv ny

hej er de refillers i tobak som kommer med uden eller med nikotin?

håber nogle ser dette

mvh

Svar

Dem der følger med er desværre uden nicotin.

Svar

Hvor kan jeg købe Smage til Min E-cig?

Svar

Hvis det er en fra Skandi, så kan du finde dem på deres hjemmeside.

Svar

Jeg har helt glemt at tilføje, at jeg efter at have fået nogle refiller med nicotin, må indrømme, at det rent faktisk giver et lille krads i halsen. Det er ikke så meget, men det hjælper helt klart på følelsen af at “ryge”.

Kommer i øvrigt snart med en anmeldelse af deres “The Star” E-Cig, som er en noget større model en denne.

Svar

Hej

Hvor kan man få refills med nikotin?
Jeg kan ikke finde dem på skandilight.dk

Med venlig hilsen

Anders

Svar

Skandilight har desværre fjernet deres refiller med nikotin, da de har opdaget, at de i henhold til dansk lovgivning (lægemiddelstyrelsen), ikke må sælge refiller med nicotin i Danmark.

Svar

jeg har læst det hele, men kan ikke lige se at der står noget om hvad det
er der giver røgen ? har hørt at det er vanddampe, men hvordan kan det lige lade sig gøre ?

Svar

Hej Jette, Det er jeg heller ikke helt klar over, men jeg lover, at jeg har en forklaring klar til næste artikel om E-cigs, som bliver om Skandilight’s “Star”… Jeg skal gøre mit bedste for ikke at udskyde det alt for længe 🙂

Svar

Hej Jette! E-cigaretter består af et batteri, en forstøver og en ampul. Ampullerne indeholder typisk en væske bestående af vand, polyethylenglycol (et meget anvendt opløsningsmiddel), en eller anden form fro smagsstof og så i nogle tilfælde nikotin. System fungerer sådan, at når man suger på e-cig’en aktiveres forstøveren, der i bund og grund er et varmelegeme. Det du inhalerer er altså vanddamp med smag og evt. nikotin. Jeg har selv brugt en Janty EgO XL (vapehaven.dk) de sidste tre uger med nikotinvæske fra ivapour.co.uk. Jeg har også lige købt en skandi e-cig mini fra netto, og jeg kan fortælle, at man uden problemer selv kan fylde refillerne med e-liquid fra ivapour.co.uk. Således kan man også få mange andre smagsvarianter end dem skandi tilbyder.

Svar

Jeg har købt et startkit i Netto, er det i dette forum, jeg kan få at vide hvor man kan købe refil med necotin til denne model?
På forhånd tak.
Bo

Svar

Det er desværre ikke muligt at købe refiller med nikotin fra Skandilight, da det ikke er lovligt i Danmark at sælge disse. Skandilight havde refiller med nikotin (da denne artikel blev skrevet), men har siden valgt at tage dem ud af deres sortiment, da de blev klar over, at det ikke var lovligt.

Svar

Jeg har lige købt en, så jeg ville bare fortælle at hvis der ikke er flere tilbage i Netto, så har de dem i Løvbjerg til samme pris 🙂 I hvert fald i Skanderborg.

Svar
karsten lykke nielsen
16. august 2011 16:18

hvor kan jeg købe den henne nu der er udsolgt i netto hvor jeg bor???????????????????

Svar

Jeg har set dem hos forskellige små-kiosker rundt omkring i landet, ellers kan du finde dem online.

Svar

De kan lige nu købes i kiwi til 99 kr. Er der nogen der ved om den på nogen måde er sundheds skadelig hvis man ikke bruger nikotin refils?

Svar

Man kan nok ikke sige med 100 % sikkerhed, at det ikke er sundhedsskadeligt at inhalere ting, der ikke er frisk luft. Der er dog publiceret et par studier, der ikke har kunnet vise nogen skade sket ved det, men det er ikke det samme som, at det ikke er skadeligt. Det betyder bare, at under de forudsætninger de anvendte, var der ingen tegn på skade. Det vil altså sige, at det er undersøgt, og indtil videre er den bedste forklaring, at det ikke er skadeligt. Man skal bare have i mente, at det måske på lang sigt ved vedvarende forbrug over mange år måske kan påvirke et eller andet. Dernæst skal det også siges, at nikotin alene heller ikke er påvist at være skadeligt. Det er vanedannende ja, det påvirker blodtilførslen til huden og giver dårligere heling ved sår osv, men det er hverken kræft-fremkaldende eller noget mere alvorligt. Så det korte af det lange er, at indtil videre kan du roligt pulse løs uden de store bekymringer. Det er i hvert fald 1.000.000 gange mere sundt end at ryge. Både med og uden nikotin.

Svar

Ja jeg behøver nu ikke nikotin for at det kradser i halsen. Det klarer vanddampende nu godt nok. Jeg er lige selv stoppet med de rigtige cigarretter så det her er en en god ti.g når jeg føler trang til at ryge.

Svar
Helen Grubbe
10. januar 2012 21:18

Er jeg virkelig den eneste der synes at de ikke holder særlig lang tid?

Satte ny refil i for 4 timer siden, har brugt den sådan lidt on/off og nu er den allerede helt færdig!?!?

Så er det billigere at kæderyge!

Svar

Jeg har nøjagtig det samme problem kan ikke helt finde ud af om det er batteriet eller om det er refilleren som er noget løgn og latin…. der står også at der er 300 sug i en refill men jeg har kun taget under 50….

Svar

jeg kan ikke forstå at jeg suger og suger og en gan i mellem hvis man er heldig så kommer der røg ud, nu er der trede gang jeg har bytte den, skal den suges varm er det mig der suger forkert hvad skal jeg gøre.

Svar

Der kommer ikke særlig meget røg ud af denne model. Men den rigtige måde at suge på en e-cig af denne kaliber er faktisk, at suge stille og roligt. På den måde får man mest for indsatsen 🙂

Svar

Jeg har lige købt starter pakningen i Fleggaard Flensburg – med 10 filtre – men jeg ved ikke om det er med nikotin – undrer mig over at det ikke står på pakningen…

Svar

Jeg har købt den fra NETTO og er enormt tilfreds! At den er uden nigotin er et x-tra plus, da man jo ikke kan påstå man ryger mindre, hvis den er med nigotin. Kradset i halsen mangler, men da jeg altid lader halvdelen af mine smøger ryge sig selv op i askebægeret og egentlig kun ryger pga vane så hjælper den her. Jeg er gået fra 25-30 smøger om dagen ned til 10 max 15 og det er uden at tænke over det.. Tak til Skandi!!

Svar

Hejsa derude. Jeg har Prøvet Skandi’s E-Cigaretter. og som Diabetiker, så skal man ikke røre dem. for bindemidlet i dem er Glykose (Sukker).
Og som diabetiker, skal man helst holde op med og ryge, og jeg prøvede dem så, og min blodsukker tal steg til skyhøje tal. jeg har så efterfølgene, kontaktet, dem der udgiver dem i Danmark, og de fortalte at bindemidlet var Glokose. Så ingen hjælp der. Smiler…og ønsker heller ikke Vingummi Lunger

Svar

Hej Miki,

Ja føj – det er ikke rart. Man kan da sige at det umiddelbart ikke er så giftigt et bindemiddel, men lige præcis for diabetikere er det helt sikkert en NO-GO. Tak for den information.

Svar

Jeg har købt en en men kan ikke få den til at virke den giver ikke noget røg eller noget kun at der løber noget ud af filteret. Jeg bliver også helt feddet på mine finger når jeg prøver at ryge på den kan det være rigtigt. Jeg har været i Lidl for at få den byttet men da jeg ikke har min bon længer så kan den ikke byttes. Jeg købte den i september og gemte ikke bon fordi jeg regnede med at el- cigaret ville virke. Hvad skal jeg gøre?
Venlig hilsen
sonja Larsen

Svar

Hej Sonja,

Det lyder ikke som om den virker helt efter henseende. Siden du ikke har nogen kvitering på den, så kan det måske blive svært, men hvis jeg var dig, ville jeg nu alligevel prøve at tage fat i Skandi direkte.

Svar

Min e cigaret ser ikke ud til at virke? den blinker to gange når jeg afmontere usb stikket lader den overhoved og er det normalt og der kommer feddet væske ud.????

Svar

ved ikke om det hjælper jer, men hvis i kommer til at holde på de små huller på sølvkanten, kan den godt blive lidt mærkelig 🙂

Svar

Hej. Købte meget spontant e-cig i netto den anden dag. De første par gange duede den ikke rigtigt, men så kom der fut i den. Jeg er super glad for den og synes det er dejligt der ikke er nikotin i .. Jeg tænker bare, hvad er det så der danner røgen? For det virker ikke som om der er væske i , er det så pulver? Og at der er glukose i , kan jeg slet ikke få til at hænge sammen ?? Synes også det er ringe at der ikke står en disse om hvad der er i den af stoffer osv 🙂

Svar

Hej Maria, jeg tillader mig lige, at kopiere lidt tekst fra vor egen eCig Ordbog om “røgen”:
Røgen som bliver genereret fra en eCigaret er faktisk slet ikke røg, men derimod damp. Dampen opstår når du suger i din eCig eller trykker på knappen. Herved varmer atomizeren væsken op, som derved genererer dampen. Dampen kan kun ses på grund af de særlige ingredienser som anvendes. Du kan læse mere om ingredienserne her:
http://www.ecigon.dk/hvilke-stoffer-indeholder-ejuice-din-rygevaeske/

Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.
Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til. Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

www.danskemedier.dk

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.
Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.
Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering. Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.
Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: support@pandacig.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Pandacig ApS
Vedbæk Stationsvej 21B
2950 Vebæk
Telefon: 71 99 21 79
Email: support@pandacig.dk

Luk