Super-Smoke Startpakke Anmeldelse

november 01, 2012

 

eCigaretten fra Super-Smoke ligger i den kaliber vi kalder små eCigaretter. Det er den størrelse af eCigs, der oftest forsøger at ligne rigtige cigaretter mest muligt – og det er sandelig også tilfældet med eCigaretten fra Super-Smoke.

Hvis du er på udkig efter en eCigaret der har udseendet og størrelsen af en rigtig cigaret, så læs med her.

Super-Smoke Startpakke Anmeldelse

Når du bestiller en startpakke fra Super-Smoke, så får du en fin lille gaveæske tilsendt, som er smurt ind i firmaets logo og farvenuancer. Du er i hvert fald ikke i tvivl. Alt hvad der gemmer sig i denne æske er i hvidt og grønt og brandet Super-Smoke.com er ikke til at tage fejl af. Pakken er spækket til med indhold ud i hvert eneste hjørne. Der er nærmest ikke en kant, hvor der ikke befinder sig et eller andet. Vi blev lettere imponeret over, hvor godt selve indpakningen var blevet strømlignet ned i den fine lille firkantede æske.

Når du åbner æsken ser du straks et lille rødt bånd (på billedet nedenunder er dette dog hvidt, men på vores eksemplar er det rødt), som anvendes til at fjerne det første lag i pakken. I dette skumgummi-lag ligger to fine eCigaretter (batterierne) samt to Menthol filtre i henholdsvis høj og medium styrke. Når du hiver fat i det røde bånd, finder du resten af herlighederne i den lille fortryllende æske.

super-smoke-startpakke-aaben

Startpakkens indhold

I pakken finder du foruden de førstnævnte batterier og Menthol filtre følgende elementer, som alle hver især er pakket fortroligt ind i både pap-æsker og eventuelt plastik omslag.

  • En brugermanual på engelsk
  • Et lille certifikat (QA Pass)
  • En pakke med Marlboro filtre (i fire forskellige varianter – 1 uden nikotin, 1 light, 1 normal og 1 stærk)
  • En pakke med Virginia filtre (i fire forskellige varianter – 1 uden nikotin, 1 light, 1 normal og 1 stærk)
  • En oplader
  • Et USB-kabel

Lad os starte med at se på sagerne fra bunden af.

Sidst har et USB-kabel. Det er af en standard indenfor eCigaretter og passer derfor til de fleste typer – og derfor ikke kun dem fra Super-Smoke. Det må siges, at være en fordel, at der her ikke er anvendt et særligt gevind, da det jo kan spare en for at skulle købe ekstra USB-kabler af denne slags, skulle man være i besidelse af andre eCigaretter, der benytter samme slags (og man får smidt et af dem væk).

Selve opladeren som benyttes sammen med USB-kablet er beregnet til at sidde i væggen. Denne adapter er en lille smule klodset, men hører stadig til i de små versioner. Den er dekoreret med indgangen til USB-kablet samt en diode, som lyser rødt ved starten af en opladning og grønt, når batteriet er færdigopladet.

Filtrene kommer i 3 varianter – i alt 10 stykker – og er er fordelt imellem Virginia tobaks smag, Marlboro smag og Menthol smag (4 af hver af de to første og 2 Menthol). Personligt kan jeg bedst lide menthol og synes også disse er udemærket. Styrken synes dog ikke at være så stor selvom det er stærk og medium. Marlboro smagen er også blød og mild i smagen. Alle filtre er pakket fortroligt ind i plastik og er endvidere beskyttet med små gummi-dutter i top og bund for at bevare væske-indholdet. Virginia smagen bryder jeg mig personligt ikke om, da den synes at virke utrolig syntetisk, hvorimod de andre virker mere naturtro.

Det lille medfølgende certifikat har et blåt stempel med ordlyden “QA Pass” og vi går ud fra, at det i alt sin enkelthed står for Quality Assurance Pass – altså at det er kvalitets-godkendt, hvad end det så betyder.

Selve eCigaretten

super-smoke-sammenlig-almindelig-cigaret

Super-Smoke eCigaret til sammenligning med en almindelig

Der medfølger som nævnt to batterier og 10 filtre, hvilket er nok til at holde dig kørende i et lille stykke tid. Batterierne er uden knap, hvilket betyder, at de altid står på standby. De er med andre ord klar til at tænde idet du begynder at suge. Selve gevindet er velformet og eCigaretten minder meget om en almindelig cigaret, selvom den er en anelse større. Længden svarer til en Prince 100 (og passer i øvrigt fint i en 100-pakke). Batteriet er hvidt og får det til at minde om selve cigaretten. Der er dog ikke de velkendte tegnet streger, men filtrene har til gengæld det klassiske gule spottet filter-look.

Det er dejlig nemt at komme igang, da man ikke skal bekymre sig om væsker eller specielle mundstykker. Det her handler basalt set blot om et batteri og et filtre som man skruer sammen. Herefter er man klar til at ryge. Herimellem er det kun en opladning der er i vejen for den videre rygning, men fordi der følger to batterier med i pakken, er der rig mulighed for at være klædt på hele tiden. Batterierne er ikke ret store og derfor vil det også være begrænset hvor længe de holder. Det kommer dog mest an på hvor meget du ryger på dem – ganske naturligt. Når du begynder at suge, lyser spidsen af batteriet op i rødt, ligesom var det en glød. Det er denne glød du kan vurdere batteriet på. Hvis batteriet er fladt, vil det blinke idet du suger. Hvis der fortsat er power på, så vil den blot lyse op i henhold til dit sug. Igen er Super-Smoke logoet smurt ud over batteriet, så du ikke glemmer, hvor du har den fra.

Smagen er lettere neutral. Virginia smagen var som nævnt ikke lige min kop tjære, men Marboro og Menthol går an, men husk nu at smag trods alt er en smags-sag, som varierer imellem personer. Du skal dog ikke forvente dig nogle stærke og susende Viks-Blue Captain moments idet dette er en lille eCigaret. Det er ganske simpelt begrænset hvor meget power der er i disse størrelser. Dels hvad angår røgen og dels hvad angår kraften i form af det krads man føler. Jeg har endnu ikke prøvet en lille eCigaret, som sparkede fødderne væk på mig. Tricket til de små eCigaretter ligger i, at lære at suge stille og roligt. Normalt suger jeg rimelig godt til på en almindelig, men den går altså ikke på de elektroniske små. Sug langsomt, så opnår du en større effekt.

super-smoke startpakke anmeldelse

Prisen ligger på en vejledende sats af 599 kroner, hvilket godt kan synes en anelse dyrt i forhold til effekten. Men kvaliteten og indholdet fejler ikke noget og du får for så vidt en ganske god startpakke med alt du behøver for at komme igang. Oftest vil disse almindelige cigaret-efterligninger dog være for nybegyndere indenfor de elektroniske cigaretter. Der findes dog også dem som udelukkende går efter netop dem som ligner de almindelige cigaretter, da de ikke bryder sig om alternativerne. Sidst men ikke mindst, så findes der også dem, der rent faktisk får nok ud af de små apparater her, og som ikke behøver hverken kraftigere røg eller mere krads end hvad de små her kan levere. Det er netop til dem, at disse er til for, og det er desværre ikke muligt, at sige hvilken du har brug for. En storryger igennem 50 år, kan sommetider sige, at disse små typer giver lige det han har brug for, mens en der blot har røget i få år, ønsker en med langt mere fut i. Det er ganske simpelt forskelligt fra person til person.

Relaterede Artikler

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *