Vaping Vamps Deluxe E-Cigarette Starter Kit – Anmeldelse

februar 02, 2013

 

Er du kvinde og har du en lille vampyr gemt i maven? Så ved vi godt hvad du kan lide at suge på – i hvert fald når det gælder eCigaretter. Da vi surfede forbi Maria Verven’s website for eCigaretter specielt designet til de kvindelige dampere i USA, så kunne vi naturligvis ikke dy os for at tage kontakt.

Dette produkt er venligst udlånt af Vaping Vamps

Kvindelige Dampere

– Vaping Vamps Deluxe e-cigarette

Dampende vampyrer

eDampende kvinde med klasse over “drengen”.

Det her handler mere om et cool koncept, en dygtig forretningskvinde og så hvad kvinder kan lide, når det kommer til elektroniske cigaretter. VapingVamps.com tilbyder en helt unik tilgang til det med eRygning, da disse eCigaretter er udviklet af kvinder for kvinder. Konceptet har i al sin enkelthed gået ud på at samle et hold af kvindelige rygere. Herefter skulle de teste hvilken formfaktor af eCigaret de syntes bedst om, samt hvilke smagvarianter der gik direkte i blodet – altså hvilke de syntes smagte bedst. Dette hold er idag således baggrunden for de eCigaretter og smagsvarianter, som er tilgængelige igennem Vaping Vamps.

Men de smarte kvindelige forretningsgener slutter ikke her. For Maria har samtidig startet industriens første “Step-down-kit”, hvilket vil sige en automatisk neddosering af nikotin. Det må siges, at være et ganske godt initiativ, som vi jo med fordel kunne kopiere her i Danmark, hvis ellers bare det var tilladt – det med nikotinen.

Og med den fine introduktion, så må vi hellere se at komme til sagen. Lad os se på dette Deluxe set fra Vaping Vamps som har vundet sig ind i de amerikanske pigehjerter.

[box type=”info”] A word of advise, som de måske ville sige “over there” vil være, at I måske tager det vi siger med et gran salt, for vi er blot mænd, og har jo derfor absolut ingen idé om hvad det er kvinder virkelig ønsker.[/box]

Små bløde, fine hænder kræver fint udstyr

Vi har tidligere været inde på emnet, om en eCigaret kan være sexet, så vi må formode, at vi ikke har været helt galt i byen, da vi formodet (igen), at kvinder normalt set ikke har lyst til at løbe rundt i byen med en kæmpe eCigaret. Ifølge Maria’s test-panel af kvinder, så endte det hele nemlig med, at de foretræk den automatiserede eCigaret uden knapper og alskens ekstra udstyr. Det betyder en normal batteristørrelse (den der går ved navnet 510). Sammen fandt de også frem til de smagsvarianter som de syntes bedst om – smage, som ikke blot lyder godt, men også smager godt.

Vaping Vamps Deluxe eCigarette Starter Kit – Hvad indeholder pakken?

Da vi modtog pakken fra Maria, blev vi nødt til at tage et smut forbi posthuset, da det danske toldkamre havde sat klørerne i pakken og krævet obskure summer af penge, for at vi endeligt kunne komme hjem med pakken. Mere om det senere…

Da vi åbnede pakken blev vi mødt af følgende:

 • To genopladelige lithium batterier
 • Fem cartomizers (som svarer til 2 pakker almindelige cigaretter)
 • En USB oplader
 • En A/C oplader (den til væggen)
 • En lille manual
 • Alt sammen pakket ind i en fin gaveæske. (Perfect for your friends, moms and daughters! som de så flot selv lægger det op)

Vampire Box Set eCigarette Deluxe Edition

Vi må indrømme, at selvom vi blot er mænd (eller måske snarere voksne drenge), så kan vi sagtens se det lækre i designet. I det hele taget navnet Vaping Vamps, må siges at være lidt af et brand der skiller sig ud. Vi kender jo alle det der med vampyrer, og af en eller anden grund er netop denne myte gået hen og blevet ganske populær – især iblandt kvinder. At gaveæsken er i sort med en krøllet pink/purple skrift og i det hele taget ganske fint gotisk udført, skader jo ikke. Det er ganske flot og gennemført, og det kan vi nu godt lade os tiltale af – også selvom vi ikke er kvinder. Det får en lille smule samlermani over sig. Præcis som når man modtager en rigtigt lækker DVD-pakke i en extended limited edition. Man føler, at den er noget særligt – og helt ærligt, så gør det en forskel. Man får lyst til at lade den æske ligge på bordet, så andre kan se den istedet for at gemme den langt væk i en skuffe. Navnet Vaping Vamps er desuden skrevet med to eCigaretter i skriften, hvilket må siges, at være en lille genistreg fra designerens side. Den er flot og gennemført og vi kan i den sammenhæng sagtens forestille os, at Maria måske får produceret en extended limited edition i rigtig lædder eller noget i den stil.

Når man åbner pandoras boks eller denne lille vampyr-æske, så finder man de to eCigaretter side om side på en lille filt-pude med et lyserødt bånd om sig. I siden findes to ekstra æsker, som også er flot dekoreret. Den ene med USB-opladeren og AC-power adaptoren. Den anden med de fem cartomizers. Normalt bestiller man denne æske med en særlig smagsvariant og styrke, men vores var specielt anrettet med en cartomizer for hver af de fem smage, som tilbydes igennem Vaping Vamps.

Smagsvarianterne hos Vaping Vamps fås i følgende varianter:

 • Virginia (klassisk tobak)
 • Mint Julie (menthol)
 • Caramella (karamel)
 • Tia Berry (teaberry)
 • Mango Lola (mango)

Fantasien sætter ingen grænser og det gælder også for navngivelsen på disse smagsvarianter. Der er endnu engang tale om noget vi tror de kvindelige eCig-forbrugere sætter pris på – nemlig fantasi og det at der er tale om noget unikt. En smag skal ikke bare hedde tobak eller menthol – den tid er forbi, og vi træder nu ind i den moderne kvindes teknologiske verden. Nu hedder den “Mint Julie”. Det giver personlighed og fører branded frem foran alle de andre kedelige dampere. I hvert fald når det gælder det feminine – Vi tror på det virker.

De små pakker med opladere og cartomizers passer perfekt i æsken, så den er fyldt til randen. AC-strømforsyningen er naturligvis med amerikansk stik, og kræver derfor en adaptor for at virke i den danske. Selv USB-opladeren er uden kabel. Man sætter batteriet direkte i den lille USB-oplader. Denne kan således sidde enten i en computer eller sættes direkte på AC-strømforsyningen. Det gør den til den mindste oplader vi har set, hvilket måske er endnu en detalje de kvindelige dampere foretrækker.

Det er ikke størrelsen, men gørelsen

Det amerikanske test-panel af kvinder, har altså valgt en eCigaret, som kører på automatik. Det betyder at batteriet blot skal oplades. Der skal ikke hældes væske i et filter eller trykkes på en knap. Du sætter blot eCigaretten til munden og så suger du løs. Først skal du naturligvis have en af de medfølgende cartomizers monteret. Det sker ved et almindelige skrue-gevind.

Vaping Vamps eCigaretVi lod mærke til at skruegevindet på selve batteriet er i guld-farve, mens skrue-gevindet på cartomizerne er sølv-farvet. Det formoder vi har noget med kvaliteten at gøre. I og med at batteriet (i guld) skal holde i længere tid og tåle, at få skruet adskillige cartomizers fast over tid. Der er naturligvis ikke tale om rigtig guld og sølv, men der er formentlig en forskel i kvaliteten. Den kvalitet behøves ikke på enkelte cartomizers, da de som oftest kun bliver skruet på én gang, for så derefeter at blive kaseret.

Selve eCigaretten fra Vaping Vamps

Den er klassisk. Den har samme størrelse som mange af de andre, der efterligner de alminindelige cigaretter, hvilket vil sige, at den er en lille smule større i både bredde og længde. Den kan godt holdes i mundvigen med støtte fra tænderne. LED-pæren som lyser op, når man suger, lyser blåt, og det passer – efter vores mening – også bedre, end hvis den havde været rød. Designet er simpelt men flot. Batteriet er – tilsyneladende – lakeret med sort og har VV-logoet for Vaping Vamps i lilla påført ved roden. De medfølgende cartomizers som indeholder både atomizer og rygevæske i ét, som dermed ikke skal vedligeholdes eller påføres med ny væske, er også i sort med et diskret klistermærke.

Da vi første gang begyndte at anvende denne vampyr-ecigaret til kvinder, så både susede, spruttede og larmede den. Om det er på grund af den lange tur fra udlandet eller om den lige skal dampes til, før den falder ned igen, skal være usagt. I hvert fald sluttede den med denne skratten over de næste 10 puf. Der sidder 4 lufthuller, som bruges til indluftning, når du suger i denne eCigaret. Det skaber en del susen og desværre lidt mere end, hvad undertegnede ønsker fra en eCigaret. Om kvinder godt kan lide denne susen, eller om de blot ikke har lagt mærke til det, skal også være usagt.

Faktum er, at den producerer en ganske udemærket mængde damp. Ikke de helt store mængder, men absolut heller ikke nede i den mængde, hvor man bliver irriteret. Det er altid svært at sætte ord på dette punkt, som mange dampere i virkeligheden er ganske interesseret i. Som sagt, den giver en god mængde damp, men kan ikke hamle op med eksempelvis en eGo model og det er heller ikke forventet, så lad den bare ligge der.

Det er muligt at blive ved med at suge, hvis man vil have mere damp og har lungerne til det. Undertegnede kunne i hvert fald ikke få batteriet til at stoppe af sig selv, som nogle batterier ellers gør.

Vi skal da også lige tilføje, at de fire førnævnte lufthuller i øvrigt er med til at gøre det mindre hårdt, at suge i denne eCigaret. Nogle eCigaretter skal man suge ret så kraftigt på, for at få den mængde man nu engang ønsker. Det kan godt være du også skal suge til her på denne vampyr-damper, men du bliver altså ikke nødvendigvis lige så udhulet i ansigtet af bar anstrengelse. De lufthuller er med til, at piben ikke er så hård, så at sige…

Den endelige dom over den kvindelige vampyr eliksir og dampværktøj

Vi tager hatten af for Maria og hendes branding af disse eCigaretter “lavet af kvinder til kvinder”. Det er et koncept som helt sikkert kan vinde og uden tvivl vil virke. At produktet har været testet og udvalgt af kvinder, må siges, at være den rette markedsføring, at føre sig frem med. At lade kvinder vælge deres egen damp-redskab og smagsvarianter er ikke bare genialt, værdiskabende og på sigt et klogt valg. Det er også det rigtige. Vi taler om – måske – den bedste forbruger på markedet, hvad angår køb – kvinder. Hvis ikke de selv skulle have lov til at vælge et produkt, de føler giver dem det de har brug for i både design, kvalitet, smag og variation, hvem skulle så? Mænd? – haha, ja den er god.

Ud over et ekseptionelt godt stykke marketing, som ligger bag denne eCigaret fra Vaping Vamps, så ligger der også et stort og kærligt stykke arbejde i, at få gjort det hele attraktivt og lækkert – og det er netop derfor, at denne Vaping Vamps Deluxe eCigarette Starter kit kan vinde ind. Mænd vil købe den til deres kæreste eller kone, veninder vil købe den til hinanden og mødre vil købe den til sine døtre. Det er ikke verden bedste eCigaret (den er formentlig ikke produceret endnu), men den er leverer varen som var tiltænkt.

Med Vaping Vamps Deluxe e-cigarette starter kit får du alt du behøver for at skifte fra de almindelige ildelugtende cigaretter og over til de væsentlig bedre eCigaretter. Du får en kvindelig geni-streg med flot design og gode intentioner for at behage og tilfredstille et særligt udvalgt publikum. Du får mulighed for at være attraktiv og fremføre en mindst lige så sexet en stil, som da du anvendte de grimme almindlige cigaretter. Du vil i øvrigt dufte af kvinde istedet for cigaret. Du får præcis det enhver rygende/dampende kvinde kan ønske sig – hvad mere kan du forvente?

[box] Vi skal til sidst lige gøre historien om vores tur på posthuset færdig. For sandheden er jo, at vi her taler om et produkt, der pt. kun er at finde “on the other side” – i USA. Vi måtte betale et importgebyr og toldafgifter der sneg sig op på $44 og da selve sættet i sig selv koster ca. $60, så løber det altså hurtigt op. Om du er villig til at tage chancen og kampen op med toldvæsnet eller bare må have fingre i denne vampyr-damper, det skal vi ikke blande os i, men som det er lige nu, vil vi blot – for en god ordens skyld – gøre dig opmærksom på dette.

Maria, som står bag produktionen af Vaping Vamps er interesseret i at komme ind på det eurpæsiske marked, så vi vil naturligvis holde os ajour med udviklingen af hendes vampyr-imperium. Hvis og når, Vaping Vamps bliver tilgængelige fra et nærliggende EU-land, vil du være den første vi giver besked.

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.
Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til. Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

www.danskemedier.dk

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.
Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.
Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering. Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.
Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: support@pandacig.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Pandacig ApS
Vedbæk Stationsvej 21B
2950 Vebæk
Telefon: 71 99 21 79
Email: support@pandacig.dk

Luk